MUZEcafé.be

Prijslijsten

Naar onze webshop:

We streven ernaar je op deze website zo nauwkeurig en volledig mogelijk te informeren. Zou de informatie op de website toch onvolledig zijn of vergissingen bevatten, dan kan noch MUZEcafé, noch de webmaster, hiervoor aansprakelijk gesteld worden.

Storingen, onderbrekingen of fouten in de levering van via de website gevraagde diensten of informatie geven je in geen enkel geval recht op enige financiële compensatie.

Gebruik van persoonlijke gegevens

Persoonlijke gegevens die je aan ons doorgeeft, worden door ons bewaard.
Deze informatie wordt niet gebruikt om je te herkennen bij een bezoek aan onze site. De informatie wordt gebruikt om aan je verzoek te voldoen en je optimaal van dienst te kunnen zijn. De informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties, personen of bedrijven.

Bescherming van gegevens

Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van persoonlijke gegevens.

Wijziging van gegevens

Op aanvraag verlenen wij aan de bezoekers van onze site toegang tot alle informatie die wij van hen bijhouden. Je kan deze gegevens ook steeds laten wijzigen of verwijderen.

Over communicatie per e-mail

Als je in de toekomst geen e-mails wenst te ontvangen van ons bedrijf, contacteer ons dan of annuleer je abonnement op onze nieuwsbrief.

Over communicatie per brief

Je zal via je postadres alleen die informatie ontvangen die je aangevraagd hebt of die in verband staat met een eventuele reservatie.

Over communicatie per telefoon

Als je bij ons gereserveerd hebt, of diensten of informatie gevraagd hebt, kan het gebeuren dat wij je telefonisch contacteren.

Hoe ons contacteren in verband met dit privacybeleid?

Als je wenst te reageren op één van de hiervoor beschreven praktijken, klik dan op 'Contact' en bel of mail ons.

 
Copyright © 2018 MUZEcafé.be. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.

Nieuwsbrief

Ontvang nieuws over de optredens in ons café

I.s.m.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!