MUZEcafé.be

Prijslijsten

Naar onze webshop:

E-mailadresAfdrukken

SAXCONNECTION

Evenement

SAXCONNECTION
Titel:
SAXCONNECTION
Wanneer:
zo, 24. maart 2019, 20:00 u
Locatie:
MUZEcafé - 3550 Heusden-Zolder
Categorie:
Muziekoptreden

Omschrijving

Al enkele jaren heeft MUZE een muzikale luchtbrug met New York kunnen aanleggen dankzij muzikanten die daar geregeld verblijven. Eén van hen is saxofonist John Snauwaert. Met Saxconnection heeft hij een internationaal gezelschap opgericht met de Amerikaanse saxofonisten Gary Smulyan & Ralph Lalama.
Gary Smulyan hoort al jaren bij de wereldtop en is verschillende keren verkozen als beste baritonsaxofonist door de lezers van Downbeat Magazine & Jazz Times. Gary speelt o.a. bij het beroemde The Village Vanguard Orchestra [New York]. Hij is ook heel actief als solist over heel de wereld en werkte in België reeds samen met onze Muze Jazz Orchestra.
Ook Ralph Lalama is lid van The Vanguard Jazz Orchestra. Naast diverse eigen bandprojecten is hij docent aan de Boyer School of Music [Temple University] en is hij sinds 1997 artist-in-residence aan het conservatorium van Amsterdam. John, Gary & Ralph worden aangestuurd door een ijzersterke ritmesectie: Bart De Nolf [contrabas] & Bruno Castellucci [drums]. Deze twee heren zijn na decennia lang samenspelen [o.a. Toots Thielemans] één van de best op elkaar ingespeelde tandems van Europa.

www.johnsnauwaert.be

Tickets ...

Contact informatie

Naam:
MUZEcafé
Telefoon:
+32 11 74 58 90


Locatie

MUZEcafé
Locatie:
MUZEcafé - Website
Straat:
Dekenstraat 40
Plaats:
3550 Heusden-Zolder
Land:
Belgium
 
Copyright © 2019 MUZEcafé.be. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd