Bar en brasserie

MUZEcafé is een gezellig theatercafé en wijnbar. Op onze kaart vind je een hele lijst van dranken en wijnen, hapjes, snacks en maaltijden. Daarnaast hebben we regelmatig ook een lekkere suggestie op de kaart.

Onze keuken:

Authentieke zuiderse kleine keuken en een hartelijk ontvangst! We werken samen met plaatselijke creatieve culinaire winkeltjes en we streven maximaal naar een aanbod ‘uit de korte keten’.

We werken enkel met verse ingrediënten en suggereren met plezier een heerlijk glas wijn van Gustos voor de liefhebbers.

Onze producten:

Enkel de beste wijnen, grappa's en delicatessen uit het Middellandse Zeegebied en de Karpaten krijgen een plaats in onze keuken. Daarnaast kan je ook een deel deze lekkere producten kopen in onze Gustosshop of online via de gustos-webshop.

Enkele sfeerfoto's van onze bar en brasserie

Gustos Buitenbar

De Gustos Buitenbar is een zeecontainer die we hebben omgebouwd tot een stijlvolle en hippe bar. Daardoor hebben we een zeer groot terras voor fijne buitenactiviteiten. Het terras is gedeeltelijk overdekt. Sfeer verzekerd bij mooi weer, warme avonden en in de winter zelfs onder plaatselijke verwarming. Gustos Buitenbar biedt de ideale gelegenheid om van het unieke decor van de mijngebouwen van Heusden-Zolder te genieten.

Ontdek de Gustos Buitenbar

Ons terras op de markt

Op ons groot terras op de markt van Heusden kan je heerlijk vertoeven en genieten  van een drankje, hapje of een lekker glaasje wijn. Daarnaast kan je op ons terras ook terecht aan onze Gustos wijnbar. Ideaal om eens te te ontspannen of als tussenstop wanneer je door onze prachtige regio fietst.

Geniet al mee van ons terras op deze foto's

Groepen, feestjes en recepties

Ook als groep kan je terecht bij MUZEcafé. Wil je als grotere groep komen eten, dan raden we je aan om eerst even contact met ons op te nemen zodat we samen kunnen bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Daarnaast is het ook mogelijk om de bovenverdieping af te huren en te reserveren voor een privéfeestje zoals een babyborrel, een receptie, een presentatie, en nog veel meer. Onze bovenruimte is de ideale locatie voor een groep tot 50 personen. In de directe omgeving zijn er veel parkeermogelijkheden.

In samenwerking en samenspraak met CC MUZE is het ook mogelijk om in de foyer een beperkt evenement te organiseren.

Enkele impressies

Onze bovenverdieping is ideaal voor een privéfeestje, receptie, ...
Eenvoudig toegangelijk via trap naar 1ste verdieping
In samenspraak- samenwerking met CC MUZE kan je ook de foyer afhuren
Al onze hapjes komen uit eigen keuken

Optredens

Bij MUZEcafé kan je regelmatig ook terecht voor een optreden in onze bar zelf. Voor alle data verwijzen we graag naar onze kalender en onze socialmediakanalen.

Enkele foto's van het recentste optreden